Amics de la Gent Gran

Amics de la Gent Gran

Amics de la Gent Gran és una entitat de voluntariat que treballa contra la soledat i la marginació de les persones grans. Mitjançant l'acció de persones voluntàries que les acompanyen, els ofereixen suport emocional i realitzen accions de sensibilització de la societat.

Creuen en l'amistat per lluitar contra la soledat de les persones grans i disminuir els mals que pateixen, com problemes de salut, disminució de l'autonomia o dificultats econòmiques.

La missió dels Amics de la Gent gran es concreta en tres accions:

  1. L'acompanyament emocional de les persones grans

  2. La seva dinamització social

  3. La sensibilització de la societat sobre la realitat que viuen les persones grans.

Amics de la Gent Gran va néixer a Barcelona el 4 de setembre de 1987. Durant els primers anys s'organitza com a associació i és el 1992 que es constitueix la fundació. Des de la seva creació l'entitat dóna suport a persones grans de la ciutat de Barcelona. Més tard, s'obren delegacions a Vilanova i la Geltrú, Cambrils, Badalona i Santa Coloma de Gramenet; a més, també han estat a Mollet del Vallès. Amb el pla de desenvolupament territorial, han començat a acompanyar gent gran a Sant Cugat del Vallès, Reus, l'Hospitalet de Llobregat, Sabadell, Osona i Granollers, on hi treballen amb passes fermes per a poder-se consolidar en aquests territoris.

Commoguts per la tasca dels Amics de la Gent Gran, a Can Soler hem volgut formar part del projecte. Com ho farem? Ben senzill: totes les donacions del Tast Solidari de torrons es convertiran en torrons i dolços per al dinar de Nadal que s'organitzarà a Badalona el proper 19 de desembre. Amics de la Gent Gran acompanya les persones grans en la seva lluita contra la soledat i a casa nostra, a més, volem que tinguin un Nadal ben dolç.

Així que l'últim que ens queda dir-vos és...

TASTA, OPINA I COL·LABORA