Torrons

  • Xixona
  • Xixona refinat
  • Xixona a la pedra: 
    es diferencia del torró de Xixona per l'absència de mel i ou i pel seu característic sabor a canyella i llimona. Envasat en caixa de fusta.
  • Alacant
  • Torta d'Alacant
  • Mini torta d'avellana Baix Camp
  • Torró de cacauet
 

  • Coca de Xixona: 
    base de torró de Xixona, presentat en forma circular i decorat amb canyella. Es caracteritza per ser més prim, i per tant més tendre, tant que es pot menjar amb cullera!
  • Guirlatxe
  • "Terronico": 
    Dues barretes d'una varietat de torró de guirlatxe amb ajonjolí (sèsam)

Xocolates

  • Amb llet i ametlles
  • Negra amb ametlles
  • Negra amb avellanes
  • Cruixidor: 
    xocoalta amb llet i arròs inflat
  • Trufat amb licor: 
    whisky, Cointreau i cafè, entre d'altres
  • Trufat sense licor

Massapans

  • Fruita
  • Nous
  • Massapà
  • Gema cremada
  • Gema amb canyella
  • Coco
  • Coco amb xocolata

Dolços

  • Pa de Cadis: diverses capes de massapà farcides amb fruita gebrada, dolços de moniato i gema cuits. Cobert amb massapà, decorat a mà i posteriorment fornejat.
  • Pa de Cadis amb pinyons: 
    varietat de pa de Cadis arrebossat amb pinyons.
  • Polvorons d'ametlla
  • Garapinyades

 

  • Pastissets de Gema: 
  • embolcalls de massapà farcits de dolç de gema cuita, fornejats i arrebossats amb sucre glacé.
  • Pastissets de Glòria: 
    embolcalls de massapà farcits de dolç de moniato cuit, fornejats i arrebossats amb sucre glacé.
  • Figuretes de massapà
  • Gossets de massapà: tradicionals figuretes de massapà fetes a mà. No en trobaràs cap d'igual!
  • Boles de coco amb xocolata
  •  Bombons de xocolata farcits de torró de Xixona
  • Catànies: ametlla caramel·litzada recoberta amb xocolata blanca i arrebossada amb cacau en pols
    Pinyons
  • Peladilles
  • Fruita gebrada: 
    síndria, carabassa, taronja, mandarina, albercoc, pruna, cireres, entre d'altres
  • Crestes de massapà farcides amb dolç de gema cuita
  • Ametlles farcides amb torró de Xixona a la Pedra
  • Mel de taronger
  • Melmelades casolanes 100% naturals. Poma i maduixa
  • Melmelades de ceba i figues
  • Neules variades: 
    farcides de torró, de xocolata i clàssiques, entre d'altres
  • “Marron Glacé”
  • Panettone Fiasconaro Clàssic
  • Panettone Fiasconaro Xocolata
  • Panettone Fiasconaro Especial “Or verd” de festuc
  • Panettone Fiasconaro Especial “Or negre” de cafè

Articles sense sucre

  • Xixona a la pedra
  • Alacant
  • Xocolata
  • Gema cremada
  • Neules

Panellets

  • Panellets de pinyons
  • Panellets de gema
  • Panellets de coco
  • Panellets de coco amb xocolata
  • Panellets de sèsam
  • Panellets de gema
  • Panellets de trufa
  • Panellets de festuc