Tres generacions fa que dediquem el nostre treball a l’elaboració de torrons i dolços. La nostra història és com la de tants espanyols; els protagonistes els dos avis, patern i matern. Del poble natal vam emigrar a ciutat a fer fortuna, i és així com arribàrem a Badalona. L’avi Miquel provenia d’Alacant, on es dedicava al torró, i l’avi Soler treballava per empreses de Sevilla i Xixona com a mestre torroner. Actualment continuem oferint-vos torrons i dolços fets amb cura i dedicació a les nostres botigues situades al centre de la ciutat.

El torró, especialitat de rebosteria, és de tradició molt antiga a tota la península ibèrica, en especial al Llevant. Aquest tipus d’elaboració -basada originalment en la mel, el sucre, l’ametlla i l’ou- arribà a les nostres terres durant l’Al-Àndalus (s.VII - s.XV d.C.), per això trobem similitu

Com treballem

De torrons n’hi ha diversos: massapà, gema, xocolata, entre d’altres, però els més coneguts com Xixona, Alacant, Agramunt… reben el nom de la ciutat on aquests tenen molta tradició.

+ info

Torrons i dolços

Consulta el llistat dels nostres torrons i dolços. Fets amb cura i dedicació des de Xixona a Badalona.

+ info

Els nostres lots

Consulta els nostres lots. Gran varietat de possibilitats per a regalar i sorprendre.

+ info

Xixona D.O.

La D.O. del consell regulador de Xixona garanteix la qualitat dels nostres productes. La seva missió és verificar que tots els productes amparats per aquesta Denominació d'Origen compleixin tots i cadascun dels requisits necessaris per a pertànyer a la IGP (Indicació Geogràfica Protegida).

+ info