Ja podeu bescanviar els premis!!

Ja podeu bescanviar els premis!!

El Nadal passat vam voler sorprendre-us amb uns obsequis diferents inspirats en el conte transformat en pel·lícula "Charlie i la fàbrica de xocolata" de Roal Dahl, així que vam decidir introduir dins els nostres torrons i dolços targetons d'or que, d'una manera aleatòria i desconeguda, van ser repartits entre els nostres clients. Aquests targetons contenien premis -de moment encara no gaudim d'una fàbrica tan màgica com la de Willy Wonka, si algun dia en tenim una, sortejarem unes quantes visites!-, premis igual de dolços que els torrons que us vau endur a casa per gaudir durant la festivitat nadalenca.

Així doncs, aquells afortunats que el Nadal passat vau tenir la sort de topar-vos amb un targetó daurat, aquest any el podreu bescanviar segons els premi que us toqués!

Es van introduir 30 targetons daurats per un valor global de 500 euros amb obsequis diversos com ara: vals per valor de 10€, lots de torró, tortes imperials, ampolles de Juvé i Camps, Panettones, barres de torró, entre d'altres.