L’Oscar al CIB

L’Oscar al CIB

L'Oscar Goñalons López té 10 anys i és el protagonista d'aquest article, ell és el fill gran de la Sonia López, una companya de Can Soler que porta 21 anys amb nosaltres, és a dir, mitja vida!!!! I  avui us volem explicar la participació de l'Oscar al Consell dels Infants de Badalona (CIB), la qual li fa moltíssima il·lusió poder compartir amb tots vosaltres!

El Consell dels Infants de Badalona (CIB) és un òrgan de participació on els infants de 10 a 12 anys de les escoles, dels esplais i d’altres centres educatius de la ciutat dialoguen, debaten, es comprometen, elaboren propostes i fan sentir la seva veu. El CIB és un instrument educatiu que fomenta el diàleg, la interrelació entre infants de tota la ciutat, la coresponsabilitat, la participació significativa i la qualitat de la democràcia.

Així doncs, el darrer 11 de novembre l'Oscar va assistir a aquest consell en un ple especial de l'Ajuntament de Badalona, juntament amb un company, l'Alejandro, tots dos escollits representants de l'escola Llorens Artigas. El ple va comptar amb l'alcaldessa de la ciutat i dos regidors i l'objectiu principal d'aquest ha estat, com hem dit, proposar millores per als barris de la ciutat per tal que l'Oscar, l'Alejandro i tots els nens de Badalona puguin col·laborar tot aportant les seves idees i puguin fer de la seva ciutat un indret millor.

Sens dubte una activitat molt enriquidora per a ell i la resta de nenes i nenes que hi han participat!