Reinas y repollos: reinventant la cuina vegana

Reinas y repollos: reinventant la cuina vegana

La Carla i la Jessica, juntament amb la companyia inseparable dels seus gats, Poe i Ingres, són les reines de la cuina vegana badalonina. Fa dos anys que han deixat de consumir res que provingui d'animals, i fa poc han encetat un blog de "comfort food", és a dir, cuina fàcil i ràpida, sense deixar de ser exquisita. Amants dels animals i del planeta Terra, estan convençudes que amb la cuina vegana es guanya molt més del que es perd i que aquesta és molt més que menjar verd. Sincerament, en el seu blog  Reinas y Repollos ho demostren. I no us el podeu perdre.

Com a badalonines, sempre han consumit productes de Can Soler, però ara que porten una dieta vegana, han hagut de deixar de banda alguns productes animals com els gelats. Tanmateix, no han hagut de fer això amb els torrons, ja que amb el llançament de la línia vegana de torrons i dolços, podran gaudir de la dolçor d'una Xixona, o del plaer de menjar un bon polvoró d'ametlla.

És per això que els nostres productes vegans han arribat a la seva cuina, la resta ha corregut de la seva imaginació i creativitat per a fer receptes exquisites amb la línia vegana Soler. De moment, han presentat al seu blog un de chia amb torró de Xixona a la pedra, xocolata i polvoró. Una recepta simple i innovadora, i amb el toc nadalenc que s'escau per les èpoques que corren.

Cada setmana hi podreu trobar noves receptes, us recomanem que, tan si sou vegans com si no ho sou, li doneu un cop d'ull perquè hi ha receptes meravelloses que no us costaran de fer i us faran morir de plaer!

Visiteu el blog a:

 www.reinasyrepollos.com / Instagram: @reinasyrepollos / Twitter: @reinasyrepollos / Facebook: Reinas y Repollos