Un Nadal amb els més grans

Un Nadal amb els més grans

Ja us podem donar detalls del que serà el 1r Tast Solidari de Torrons "Un Nadal amb els més grans". Primer de tot, cal que anoteu a l'agenda el següent:

I ara és hora de conèixer els detalls d'aquest esdeveniment solidari que estem preparant amb tantíssima il·lusió.

Com bé us vam explicar, barallàvem diverses opcions per a fer la donació que s'obtingui al tast. Doncs bé, donat que en el Tast Solidari de gelat vam fer somriure els més petits de la casa d'acollida de Badalona amb un estiu ple de gelats, per al tast hivernal hem pensat a fer somriure els més grans, és per això que ens hem posat en contacte amb els Amics de la Gent Gran de Badalona i els ha semblat una idea meravellosa que col·laborem amb ells. L'àrea de Cultura i Ciutadania de l'Ajuntament de Badalona ens ha facilitat l'enllaç amb aquesta organització.

Us preguntareu com ho farem. Els Amics de la Gent Gran fan un dinar solidari de Nadal amb els voluntaris i la gent gran, i aquí és on entra Can Soler o, més ben dit, el total de les aportacions que fareu els participants es convertirà en torrons i dolços nadalencs que portarem a l'esdeveniment que realitzarà l'organització el 19 de desembre.

Ens plau poder col·laborar en un dinar tan especial i poder ser partíceps de la solidaritat de totes aquelles persones que hauran fet possible aquest gran àpat festiu: voluntaris de l'entitat i paricipants del tast; però sobretot ens plau saber que la gent gran se senti acompanyada i estimada desinteressadament en una època tan especial com el Nadal.

Ara parlem del tast. I és que aquest tast estarà compost per 4 productes de Can Soler que podreu degustar juntament amb un maridatge de cava. Fa unes setmanes us parlàvem de les caves Maria Rigol Ordi, i és que comptarem amb la col·laboració d'aquesta petita i excel·lent  cava familiar de Sant Sadurní d'Anoia per acompanyar els nostres dolços. A cadascuna de les nostres botigues s'hi instal·larà un stand on podreu degustar les seves 5 varietats de cava (Brut Nature 2013, Reserva 2011, Rosat Reserva 2013, Gran Reserva 2008 i Mil·leni 2013).

Com funcionarà el tast? És important comentar que es farà al carrer per tal que esdevingui un acte social i obert a tothom que hi vulgui participar. Així doncs, com ja vam fer en el Tast Solidari de Gelats, l'aportació mínima que s'ha de fer per a poder gaudir dels dolços i el cava és d'1,50€ que, com us hem explicat, anirà destinat íntegrament als Amics de la Gent Gran. Disposareu de 4 productes de Can Soler per tastar i se us proporcionarà una fitxa per a que hi indiqueu les vostres impressions i, d'aquesta manera, poguem tenir aquest feedback per part vostra sobre els nostres dolços nadalencs.

Com a colofó del tast, hi haurà un sorteig molt i molt especial, però d'això, encara ens reservarem i mantindrem el secret uns dies més 🙂

US HI ESPEREM EL 28 DE NOVEMBRE!!!

Properament, més informació relacionada.